Staňte se našimi fanoušky na:

Bezový sirůpek

Autor receptu: monika81v (16 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Vodu převaříme, necháme zchladnout, pak do vody namočíme květy a přisypeme kyselinu citronovou a necháme přes noc vyluhovat. Tekutinu přecedíme přes plátno(pořádně vymačkáme),přidáme cukr, povaříme cca 2 min(aby se rozpustil cukr) přidáme rum. Horké naléváme do lahví(je lepší je mít nahřáté-lépe se zatáhnou)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dree |21. června 2013
vyzkouším Odpovědět
macik |21. června 2013
zkusim Odpovědět
vilemina |20. června 2013
Povaření výluhu je myslím neporozumění - proto se louží v přervařené vodě, aby se k němu přidal už jen cukerný roztok (svařený). Pro chu´t je lépe nahradit kyselinu nebo její část citrónovou šťávou - můžu jen doporučit, abyste si prošli ještě jiné recepty či článek http://www.tradicnirecepty.cz/magazin-fidel-gastro/vilemina-vari-z-kvetu/ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!