Staňte se našimi fanoušky na:

Biftečky s hřibem borovým

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepejte a opečte po obou stranách na sádle. Očištěné houby nakrájejte na tenké plátky a poduste je na sádle, přidejte nakrájenou petrželku. Bifteky pak podušenými houbami obložte, podlijte masovým vývarem a dejte na 2 hodiny do mírně teplé trouby.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!