Těstoviny nasypeme do většího množství prudce se vařící osolené vody - vaříme je běžným způsobem. Omytou a oloupanou mrkev nakrájíme na tenké proužky. Asi 4 minuty před koncem vaření nasypeme mrkev k nudlím. Uvařené je slijeme, propláchneme chladnou vodou a necháme okapat. Zatímco se vaří těstoviny, omyjeme a dobře osušíme maso, barevný pepř natlučeme nebo hrubě semeleme a vetřeme ho do bifteků. V pánvi (nejlépe litinové) rozpustíme 2 lžíce másla a maso na něm po obou stzranách asi 4 minuty opékáme. Plátky vyjmeme z pánve, osolíme je, zabalíme do alobalu a dáme na chvilku do tepla. Rozpustíme zbylé máslo a přelijeme jím těstoviny s mrkví. Osolíme, opepříme a promícháme. Maso a těstoviny rozdělíme na talíře, porce posypeme parmazánem a můžeme ozdobit např. meduňkou.