Staňte se našimi fanoušky na:

Biftek na zeleném pepři

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lehce naklepejte hřbetem ruky 4 bifteky, maso urovnejte do původního tvaru, osolte, opepřete a poprašte hladkou moukou z obou stran. Okraje zabalte do dlouhých,tence nakrájených plátků slaniny, zajistěte je párátkem nebo je oviňte motouzkem. Na pánvi rozpalte 3 lžíce oleje, vložte bifteky a z obou stran je opečte. Maso dejte na nahřáté talíře, do výpeku přidejte 2 lžíce nakládaného zeleného pepře, lžíci másla a 2 lžíce koňaku. Společně krátce prohřejte a nalijte na bifteky. Podávejte s různě upravenými bramborami a zeleninou

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |14. července 2014
1*** Odpovědět
Alma |17. dubna 2014
uloženo Odpovědět
VELKAKOKI |12. dubna 2014
paráda Odpovědět
jana.remkova.7 |25. února 2013
Já bych si taky moc dala!! Odpovědět
klara4 |25. února 2013
dala bych si Odpovědět
aťka |25. února 2013
pěkný kousek masa!!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!