Staňte se našimi fanoušky na:

Biftek z telka(Mladé jelení)

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Jemně nakrájené plátky masa lehce naklepeme obráceným nožem a naložíme na noc do láku.Který připravíme z uvedených surovin.Druhý den maso prudce orestujeme z obou stran,přičemž dbáme,aby na něm zůstalo co nejvíce láku,ve kterém bylo maso přes noc naloženo.Zbytek láku orestujeme zvlášť.Hotové bifteky dáme na vyhřátý talíř,obložíme vařeným bramborem se sekanou petrželkou.Na brambory přidáme zbytek orestovaného láku z naloženého masa.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!