Smícháme máslo, česnek a petržel. Směs poté přemístíme doprostřed pečícího papíru, který srolujeme tak, aby vznikl váleček o průměru asi 3 cm. Oba konce zakroutíme a máslo pak vložíme na 1 hodinu do chladničky, aby ztuhlo. Bifteky osolíme a opepříme. Ve velké pánvi rozpálíme olej a bifteky v něm orestujeme. Chceme-li středně propečený biftek, smažíme jej 2 minuty z jedné strany a 3 minuty z druhé strany. Více propečený biftek smažíme 3 a 4 minuty. Doba přípravy záleží také na výšce masa. Zda je biftek udělaný podle našich představ, zjistíme propíchnutím masa špičkou ostrého nože. Máslo vyjmeme z chladničky, odstraníme pečicí papír a nakrájíme je na plátky. Bifteky poklademe plátky másla a servírujeme s křupavými hranolky a cherry rajčaty.