Staňte se našimi fanoušky na:

Bifteky ze svíčkové s houbami

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Svíčkovou odblaníme a nařežeme z ní 12 plátků.Na boční straně každého plátku prořízneme špicatým nožem otvor,do kterého vsuneme sardelové očko.Plátky osolíme,opepříme,pokapeme vínem a přebalíme plátky slaniny.Takto připravené necháme si 2 hodiny odležet.Na pánvi rozehřejeme olej a na něm pečeme po obou stranách celkem asi 7 minut.Upečené vyjmeme,dáme do nádoby s rozpuštěnýn máslem a necháme stát v teple.do šťávy vypečené z bifteků přidáme druhou část másla a očištené oprané houby,osolíme,opepříme a dusíme doměkka.Před ukončením přidáme kečup a zbytek červeného vína.Krajíčky chleba osmažíme.Upečené bifteky pokládáme na horké topinky,přeložíme je na mísu a pokryjeme dušenými houbami.Příloha hranolky a volské oko.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!