Svíčkovou odblaníme a nařežeme z ní 12 plátků.Na boční straně každého plátku prořízneme špicatým nožem otvor,do kterého vsuneme sardelové očko.Plátky osolíme,opepříme,pokapeme vínem a přebalíme plátky slaniny.Takto připravené necháme si 2 hodiny odležet.Na pánvi rozehřejeme olej a na něm pečeme po obou stranách celkem asi 7 minut.Upečené vyjmeme,dáme do nádoby s rozpuštěnýn máslem a necháme stát v teple.do šťávy vypečené z bifteků přidáme druhou část másla a očištené oprané houby,osolíme,opepříme a dusíme doměkka.Před ukončením přidáme kečup a zbytek červeného vína.Krajíčky chleba osmažíme.Upečené bifteky pokládáme na horké topinky,přeložíme je na mísu a pokryjeme dušenými houbami.Příloha hranolky a volské oko.