Staňte se našimi fanoušky na:

Bílá čokoláda s vanilkou

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

NA DVA ŠÁLKY V rendlíčku krátce svaříme mléko, smetanu a vyškrábnutá semínka z podélně rozříznutého vanilkového lusku. Na vedlejší plotýnce si na vodní lázni rozpustíme nalámanou čokoládu. Dáme pozor, bílá čokoláda má krátce po rozpuštění tendenci hrudkovatět, tak ji hned po rozpuštění sundáme z vodní lázně. Do tekuté čokolády hned postupně vmícháme smetanovou směs s vanilkou. Pokud máte raději tmavou čokoládu, můžeme ji připravit úplně stejným způsobem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!