Staňte se našimi fanoušky na:

Bílá rýže

Autor receptu: kyschu (69 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Dětská strava
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži dobře promyjeme a necháme oschnout. V hrnci rozpustíme máslo a osušenou rýži na něm za stálého míchání smažíme, dokud nezprůsvitní. Potom rýži zalijeme dvojnásobným množstvím vařící osolené vody a vaříme pod pokličkou 10 minut. Vypneme, necháme asi 3 minuty stát a můžeme nabízet Kršnovi. Rýži můžeme ochutit i různými druhy koření, např. hřebíčkem, bobkovým listem nebo ozdobit zelenou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ehm |4. ledna 2013
tak to delam i ja... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!