Staňte se našimi fanoušky na:

Bílková poleva ke zdobení perníků

Autor receptu: kulajda (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
100× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Aby perníky byly po upečení lesklé a hladké,je třeba je po upečení potřít rozšlehaným vejcem s trochou citrónové šťávy. Bílková poleva: Moučkový cukr prosejeme,přidáme bílek,trochu citrónové šťávy a třeme,aby poleva byla pevná - nešlehat! Polevou naplníme cukrářský sáček s malým otvorem a zdobíme dle vlastní fantazie a příležitosti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |1. řijna 2014
1+++ Odpovědět
pecenicko |15. července 2014
krásné perníčky, 1+ Odpovědět
lidusak |2. února 2014
také dělám Odpovědět
Peggy89 |29. ledna 2014
taky takovou dělám Odpovědět
Lucie 9 |29. ledna 2014
taky tak dělám Odpovědět
nutria|16. února 2014
podle tohoto receptu je bílková poleva příliš tekutá stéká........ mám osvědčenější viz můj recept....po 25 letech pokusů konečně něco co se vždycky povede... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!