Staňte se našimi fanoušky na:

Bílková roláda

Autor receptu: jola (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(8 hlasů)
Ohodnotit recept
50× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bílky s cukrem ušleháme do husté pěny, lehce vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a mletými ořechy. Těsto stejnoměŕně rozetřeme na plech s pečícím papírem, dáme do předehřáté trouby na 180°C a upečeme. Necháme vychladit a mezitím si ušleháme šlehačky se ztužovačem dotuha. Vychladlý plát potřeme šlehačkou a pomocí papíru roládu stáčíme a odstraňujeme papír. Roládu necháme v chladnu ztuhnout. Můžeme před krájením posypat cukrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kuchticek |2. září 2013
zajímavé Odpovědět
pavlinf |21. června 2013
vyzkouším Odpovědět
J |2. června 2013
vyzkousim Odpovědět
Konato |10. května 2013
To mám tak rád, já bych si tak pošmáknul - OK!!!!!!!!!!!! Odpovědět
JanaB |26. dubna 2013
Určitě je moc dobrá, vyzkouším. Odpovědět
slava |16. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Zorushka |1. února 2013
Znám ji a je výborná Odpovědět
katy9 |31. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
marcelanagy.marcela|2. března 2014
když zbývají bílky....mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!