Staňte se našimi fanoušky na:

Bílkové mokka řezy

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do vyšlehaného pevného sněhu zašlehejte moučkový i vanilkový cukr a stěrkou pak do pěny zvolna vmíchejte směs mouky s nastrouhanými ořechy a práškem do pečiva. Těsto rozetřete na plech s pečícím papírem a pečte 15-20 minut na 170°C. Hotový a zchladlý pak z plechu stáhněte, potřete džemem a poklaďte kulatými piškoty pokropenými rumem (pokud máte rozprašovač - fixírku - je to snadnější). Pak dáte vrstvu krému, který uděláte ze žloutků vyšlehaných v kotlíku nad párou s moučkovým i vanilkovým cukrem a instantní kávou. Zchladlý hustý krém (NEPŘEVAŘIT!) zašlehejte do másla utřeného doběla. Krémovou vrstvu nakonec přestříkejte rozehřátou čokoládovou polevou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ladislava.jankovska |11. srpna 2016
Ten přijde k chuti. Už se těším! Odpovědět
piškot |25. července 2016
ukládám a určitě udělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!