Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Do vyšlehaného pevného sněhu zašlehejte moučkový i vanilkový cukr a stěrkou pak do pěny zvolna vmíchejte směs mouky s nastrouhanými ořechy a práškem do pečiva. Těsto rozetřete na plech s pečícím papírem a pečte 15-20 minut na 170°C. Hotový a zchladlý pak z plechu stáhněte, potřete džemem a poklaďte kulatými piškoty pokropenými rumem (pokud máte rozprašovač - fixírku - je to snadnější). Pak dáte vrstvu krému, který uděláte ze žloutků vyšlehaných v kotlíku nad párou s moučkovým i vanilkovým cukrem a instantní kávou. Zchladlý hustý krém (NEPŘEVAŘIT!) zašlehejte do másla utřeného doběla. Krémovou vrstvu nakonec přestříkejte rozehřátou čokoládovou polevou.