Staňte se našimi fanoušky na:

Bílý chřest v parmezánovém obalu

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Chřest máme očištěný a oloupaný, překrojíme ho na poloviční délku.Nastrouháme parmazán do misky. K nastrouhanému parmazánu přidáme strouhanku a promícháme.Do jiné misky vyklepneme vejce, přidáme mléko, špetku soli a pepře a rozšleháme.Do třetí misky si nasypeme hladkou mouku.Chřest postupně obalujeme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance s parmazánem.Do pánve vlijeme olej, zapálíme oheň. Do rozpáleného oleje vkládáme obalený chřest, oheň ztlumíme a pomalu smažíme. Chřest za mírného probublávání smažíme asi 6 minut. Záleží na tom, jak jsou stonky silné. Osmažený chřest skládáme na papírový ubrousek, aby okapal.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |15. července 2013
zkusím Odpovědět
anasy |12. května 2013
vyzkouším Odpovědět
zajdixs |12. května 2013
to jsem ještě nikdy nejedla :) Odpovědět
water |10. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
laetti |9. května 2013
bezva Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
mamina1985 |8. května 2013
ukládám Odpovědět
Vlasta78 |8. května 2013
dobrý recept Odpovědět
najkuchtickalenka |8. května 2013
ukladam :-) Odpovědět
eviti |8. května 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!