Staňte se našimi fanoušky na:

Biskupský chlebíček s hruškami

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z bílků a krupicového cukru ušleháme pevný sníh, máslo utřeme se žloutky. Obě hmoty smícháme, přidáme mouku se sušeným ovocem a vyprsacujeme těsto, kterým naplníme malé vymazané a vysypané formičky. Pečeme ve vyhřáté troubě při 170°, 20-25 minut, hotové chlebíčky vyklopíme z formiček a před podáváním ozdobíme nakrájenými hruškami a horkou rybízovou marmeládou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |17. července 2014
1*** Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
Alma |19. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Anna1960 |6. června 2013
pěkné Odpovědět
meinita |11. května 2013
také děláme Odpovědět
Zorushka |17. února 2013
vypadá lákavě Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Vypadá moc pěkně. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!