Staňte se našimi fanoušky na:

Biskupský piškot

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z bílků ušleháme pevný sníh a zašleháváme do něj lžíci cukru. Zbytek cukru zašleháváme postupně se žloutky a moukou. Ostatní přísady zlehka zamícháme také a nakonec vmícháme 3 lžíce rumu. Formu na hřbet vymažeme máslem, naplníme těstem a pečeme asi 45 minut na 180°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!