Staňte se našimi fanoušky na:

Blanšírovaný salát z květáku a ředkviček

Autor receptu: T 11 (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Každou zeleninu připravujeme zvlášť.Zeleninu pokrájíme na malé kostičky a spaříme.V osolené vařící vodě ponecháme zeleninu 2 minuty.Spařenou zeleninu smícháme a podáváme vychladlou posypanou nasekanou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!