Staňte se našimi fanoušky na:

Bochánky s kajmakem

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vypracujeme měkčí těsto z mouky, droždí, horké vody a soli, rozkrájíme je na kousky a ty válíme na placky o průměru 7 cm. Překryjeme je a necháme kynout asi ½ hodiny. Plech vymažeme máslem a pomoučíme, naklademe na něj placky, potřeme olejem nebo vodou a pečeme dozlatova v předehřáté troubě při 220 ˚C. Upečené vyjmeme, necháme vychladnout, vodorovně nařízneme, vložíme do každé po lžíci kajmaku a vrátíme je do trouby, aby se v nich kajmak roztavil a vsákl. Podáváme vlažné.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucie.s.kopecka |10. listopadu 2013
zajímavé, ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!