Staňte se našimi fanoušky na:

Bochánky s mletým masem

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žemli nakrájíme, namočíme a vymačkáme. Pak ji přidáme k masu spolu s vejcem, moukou, strouhankou, pepřem a solí. Vše prohněteme a nakonec přimícháme mraženou zeleninu. Z těsta vyválíme 2 placky (jednu o něco větší), potřeme je vodou. Na menší rozložíme kopečky směsi a přiklopíme větší plackou. Vykrojíme bochánky, potřeme je vejcem, posypeme kmínem i mákem a upečeme dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy |30. dubna 2015
Vypadá to nádherně! Odpovědět
Sofii |26. září 2013
ta náplň bude výborná! Odpovědět
piskotka |24. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!