Staňte se našimi fanoušky na:

Bologneské špagety

Autor receptu: meinita (24 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Osmahněte si cibulku, dále pak česnek, mrkev a celer.Po 5 minutách přidejte maso, aby se pěkně propeklo. Přisypte sušená, konzervovaná nebo čerstvá rajčata, přilij­te víno, osolte, opepřete, Necháme vařit 35 až 45 minut. Maso změkne a omáčka zhoustne. Nakonec přidejte koření- například na špagety, bazanku nebo provensálské, nebo ještě lépe bylinky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!