Staňte se našimi fanoušky na:

Boloňské ragú s dýní

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dýni oloupeme a zbavíme semínek. Dužinu nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji. Vyjmeme ji a v oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli. Přidáme mleté maso a orestujeme ho. Vmícháme kari, zalijeme rajčaty, přisladíme, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme. Po 10 minutách vrátíme dýni zpět a vše dále dusíme, dokud dýně nezměkne. Boloňské ragú dochutíme prolisovanými stroužky česneku a mletým pepřem. Podáváme se špagetami a nastrouhaným sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janackacka |13. ledna 2015
týý jo, když sem to psala tak bylo uvařeno a jen jsem to chutnala, ale ted jsme po večeři... to je žrááááádlo.... přítel se oblizoval jako ďas Odpovědět
janackacka |13. ledna 2015
tak sem to vyzkoušela, je to moc dobré, jen jsem tu dýni po osmahnutí podusila zvlášt a ponorákem znevidiátelnila :-) taky jsem přidala trochu chili mnamka Odpovědět
petra.stefanova.7 |1. června 2013
recept vypadá zajímavě, ráda vyzkouším Odpovědět
Konato |24. května 2013
Dobré. Odpovědět
Michi |12. května 2013
zajímavé Odpovědět
dajul |9. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!