Staňte se našimi fanoušky na:

Boloňské špagety

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
63× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve velkém hrnci rozehřejeme olej, přidáme cibuli, mrkev, celer a česnek a za občasného míchání restujeme asi 5 minut, dokud zelenina nezměkne. Poté přidáme maso a smažíme asi 10 minut dohněda. Dřevěnou vařečkou od sebe oddělujeme jednotlivé kousky. Vmícháme rajčata, bobkový list, oregano, cukr, sůl a pepř. Za stálého míchání přivedeme k varu a pod pokličkou vaříme na mírném ohni asi 20-25 minut, dokud omáčka nezhoustne. Mezitím uvaříme těstoviny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
FOTOrecepty |14. února 2013
Těstoviny dělám často. Odpovědět
ehm |8. ledna 2013
omacku delavam,ale pridat vino je dobry napad Odpovědět
Sona |5. ledna 2013
kdo by neměl rád špagety :) výborné :) Odpovědět
Uzzi1 |27. prosince 2012
oblíbené jídlo mých studentských let :-) Odpovědět
david.kruml.1 |8. prosince 2012
skvělá klasika je dobré použít řapíkatý celer!!! Odpovědět
brenda |7. prosince 2012
výborný tip Odpovědět
planeta |1. prosince 2012
vyzkouším Odpovědět
ren.nem|10. července 2015
Vypadá to báječně Odpovědět
Tereza21|23. řijna 2013
Ty vypadají báječně! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!