Staňte se našimi fanoušky na:

Boloňské špagety

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
63× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve velkém hrnci rozehřejeme olej, přidáme cibuli, mrkev, celer a česnek a za občasného míchání restujeme asi 5 minut, dokud zelenina nezměkne. Poté přidáme maso a smažíme asi 10 minut dohněda. Dřevěnou vařečkou od sebe oddělujeme jednotlivé kousky. Vmícháme rajčata, bobkový list, oregano, cukr, sůl a pepř. Za stálého míchání přivedeme k varu a pod pokličkou vaříme na mírném ohni asi 20-25 minut, dokud omáčka nezhoustne. Mezitím uvaříme těstoviny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Petr121212|29. září 2013
ukládám Odpovědět
Petr121212|29. září 2013
neznám s vínem, může být dobré Odpovědět
bartovce|14. května 2013
dělám podobnou Odpovědět
jebik|20. dubna 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!