Staňte se našimi fanoušky na:

Boloňské špagety dle Simony

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
26× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Celer, mrkev, cibuli nakrájíme na jemno. Zeleninu orestujeme na oleji v pořadí celer, mrkev do zlatova, pak přidáme cibuli a až začne cibule zlátnout, přidáme maso. Osolíme, opepříme. Zastříkneme červeným vínem. Přidáme loupaná rajčata. Vložíme celý pepř, bobkový list a nové koření. Přidáme česnek a tymián. Takto mírně vaříme cca 2 hodiny. Je nutné občas omáčku zamíchat a 1-2x mírně podlijeme vodou z uvařených těstovin. Po uvaření těstoviny zcedíme, smícháme s boloňskou omáčkou a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Barficka |15. května 2013
taková klasika, je skvělá Odpovědět
miuka |12. května 2013
Boloňské mám ráda Odpovědět
Mijo|9. řijna 2016
Zkusím, ale není to kilo rajčat v plechovce trochu moc? Odpovědět
Akrajka|9. řijna 2016
Dělám trochu jinak, ale vyzkouším Váš recept :) 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!