Staňte se našimi fanoušky na:

Boloňské špagety jak ze školy

Autor receptu: candlemania (57 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce dáme máslo (olej) na kterém zvolna cca 5 minut za stálého míchání lehce orestujeme česnek, cibuli, mrkev a celer. Zvýšíme teplotu a vmícháme mleté maso. Za stálého míchání je osmahneme dohněda, pečlivě vidličkou rozmačkáme případné hrudky. Přidáme vývar, rajčata, cukr a možno i petrželku. Směs uvedeme do varu, snížíme teplotu a bez pokličky zvolna vaříme za občasného míchání zhruba 1 1/2 hodiny. Potom směs dochutíme. Mezitím si uvaříme špagety. Na talíři můžeme dozdobit strouhaným sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |7. listopadu 2013
vyzkouším! Odpovědět
maruskaji |3. června 2013
Vypadá to moc dobře. Odpovědět
candlemania |30. května 2013
po ní se můžou utlouct oba mojí kluci :-) Odpovědět
Januse |30. května 2013
to je dobrota Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |17. května 2013
:) Odpovědět
Michi |16. května 2013
like Odpovědět
Aggie|3. června 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!