Pokrájíme si větší cibuli, stroužek česneku a chceme-li, tak můžeme přidat i feferonku. Vše dáme smažit na olej, česnek až poslední, aby nebyl hořký. Až bude cibulka hotová, přidáme maso. Nejlepší je kombinace pomletého hovězího i vepřového. Není třeba smažit dlouho, jakmile maso přestane být růžové, je hotovo. Osolíme, opepříme a můžete přidat i nějaké bylinky, já většinou dávám provensálskou směs, protože nádherně voní. Poté podlijeme mlékem a čekáme, až se odpaří, pak podlijeme trochou vína a také čekáme. Mezitím si můžeme připravit rajčata a špagety. Můžete dát i rajský protlak, ale já dávám rajčata v plechovce, která rozmixuju, a pak rovnou doliju na pánev k masu. Dle chuti můžeme ještě osolit nebo opepřit, trochu cukru, ale ne příliš, ať se z toho nestane sladká jídelnová rajská a necháme rajčata trochu povařit.Co se týče špaget, tak klasika - hodně vody, která musí být slaná jako z moře :) Dobrou chuť :)