TĚSTO - 250g másla nebo margarínu, asi 2 lžičky citronového aroma, 150g krupicového cukru, 5 vajec, 125g mouky, 125g maizeny (případně solamylu), 100g mletých mandlí, 1 lžíce růžové vody, asi 2 lžičky skořicového aroma, asi 2 lžičky rumového aroma NÁPLŇ - 100g jemného surového marcipánu, 50g moučkového cukru, asi 2 lžičky rumového aroma POLEVA - 300g polohořké čokoládové polevy Všechny přísady na těsto důkladně promícháme a tenkou vrstvu těsta rozetřeme na plech s pečícím papírem. Pečeme 1-2 minuty, na nejvyšším roštu, na 250°C (plyn st.5) - těsto má být světle žluté. Teď navrch rozetřeme další vrstvu těsta a pečeme stejně. Tak postupujeme až spotřebujeme všechno těsto, pak korpus rozpůlíme. Marcipán promícháme s moučkovým cukrem, polovinu těsta potřeme a přiklopíme druhou polovinou, pevně přitlačíme. Potom nejdřív nakrájíme na úzké proužky a pak na trpjúhelníčky. Při mírné teplotě rozpustíme čokoládu (polevu), promícháme a trojúhelníčky ze všech stran potřeme.