Staňte se našimi fanoušky na:

Borč chrabrého bohatýra

Autor receptu: vladimíra (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou a vaříme, až téměř změkne. Osolíme, přidáme na kostky nakrájenou mrkev a celer, drobně nakrájenou cibuli, protlak a vaříme dále. Po chvilce přidáme brambory nakrájené na kostičky, mouku rozmícháme v trošce studené vody a vaříme, až maso, zelenina a brambory změknou. Do polévky přidáme na kostičky nakrájenou uvařenou řepu, bujónovou kostku, bobkový list, klobásu nakrájenou na plátky a vaříme ještě asi 5 minut. Polévku nepatrně osladíme, okyselíme, dochutíme pepřem a tymiánem a necháme přejít varem. Před podáváním každou porci doplníme lžící kysané smetany.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

E- |17. září 2013
máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!