Staňte se našimi fanoušky na:

Boršč pro 4 - dia 7,8 S

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme, na sádle zpeníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme očištěnou a nakrájenou mrkev s celerem, překrájené zelí, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Řepu očistíme, oloupeme, nakrájíme na kousky, zalijeme vývarem, řpidáme sůl, sladidlo, koření, ocet a uvaříme doměkka. Vývar z řepy scedíme k zelenině, přidáme zbytek vývaru, polévku dochutíme, přelijeme na nbakrájené maso a doplníme ji jogurtem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |14. června 2014
1 porce = 210 kcal - T 10,4 - S 7,8 Odpovědět
Maty |13. června 2014
Předpokládám, že uvedené množství sacharidů je na 1 porci. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!