Staňte se našimi fanoušky na:

Boršč ruský domácí

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Příprava: Hovězí maso uvaříme doměkka v osolené vodě. Olou¬panou červenou řepu, mrkev, celer, petržel a cibuli pokrá¬jíme na nudličky, rajčata spaříme vařící vodou, oloupe¬me a jemně nakrájíme. Polovinu připravené červené řepy a ostatní přísady zalijeme částí vývaru, přidáme maso a vaříme na malém plaménku pod pokličkou 10 minut. Poté přidáme jemně nakrájené zelí, koření, ocet, cukr, sůl, zbytek vývaru a vaříme, až zelenina změkne. Oddě¬lenou červenou řepu zalijeme několika lžícemi vody a několika kapkami octa, krátce podusíme a současně s pokrájeným masem, párkem nebo šunkou přidáme do polévky. Krátce povaříme, dochutíme a při podávání do každé porce vložíme trochu smetany.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dědeček Hříbeček |20. května 2014
Kdysi byl u nás na návštěvě Rus. Abychom byli styloví, zavedli jsme ho do restaurace na pravý ruský boršč. Moc si pochutnal, a když dojedl zeptal co to je, že takovou dobrotu ještě nejedl. :-) Odpovědět
Hana S |20. května 2014
nepatří Odpovědět
Hana S |20. května 2014
myslím Odpovědět
Hana S |20. května 2014
do boršče Odpovědět
Hana S |20. května 2014
šunka Odpovědět
Hana S |20. května 2014
ale co ta Odpovědět
Hana S |20. května 2014
rádi Odpovědět
Hana S |20. května 2014
máme Odpovědět
Georgina |4. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
Vendula Ševčíková |11. května 2013
Boršč miluju, v zimě je to nejlepší polévka :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!