Staňte se našimi fanoušky na:

Boršč

Autor receptu: luciedostal (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
47× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1,5 l vody – na kostky nakrájíme hovězí a vaříme do poloměka, vepřové potom. Zeleninu očistíme, nakrájíme na nudličky a dáme ke skoro uvařenému masu a osolíme. Po chvíli přidáme na drobno nakrájené zelí a kostiky červené řepy. Vše dovaříme do měkka. Během vaření přidáme vroucí vodu, která se odpařila. V malém hrnku povaříme koření. Vývar z něho slijeme do polévky a přidáme 1 lžíci octa. Nakonec přidáme na kolečka nakrájený párek. Před podáváním doplníme každou porci zakysanou smetanou

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |15. května 2013
mám ráda Odpovědět
tamata |14. května 2013
ukládám a vyzkouším :) Odpovědět
Vlasta78 |10. května 2013
někdy zkusím Odpovědět
Zůz |10. května 2013
Boršč jsem nikdy neměla, ráda zkusím. Odpovědět
rikabe |9. května 2013
já dělám bez masa Odpovědět
eviti |8. května 2013
díky Odpovědět
water |8. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
maka |7. května 2013
zkusim Odpovědět
Vendula Ševčíková |7. května 2013
zkusím Odpovědět
simm |7. května 2013
Zní to zajímavě. :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!