Staňte se našimi fanoušky na:

Borůvková mlska

Autor receptu: zdenkai (59 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do dortové formy naskládáme piškoty, na ty nalijeme vrstvu jogurtu, tu potřeme marmeládou, opět naskládáme piškoty, nalijeme jogurt a potřeme marmeládou, na kterou naskládáme poslední vrstvu piškotů. Zakryjeme alobalem, zatížíme (např. položíme na alobal 1 kg cukru) a necháme do druhého dne ztuhnout v ledničce. Máme-li, můžeme místo marmelády použít čerstvé nebo kompotované borůvky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie 9 |24. ledna 2014
slintám :o) Odpovědět
any20 |18. července 2013
1*** Odpovědět
jola |11. června 2013
1*** Odpovědět
vera.sucha.50 |6. června 2013
bezva Odpovědět
Jan |29. května 2013
Vyzkoušel jsem koláček, je supééér. Něměl jsem ani rybíz, ani borůvky, dal jsem tam rozsekaný ananas, - ale proti borůvkám je to ho... :-))) Odpovědět
zdenkai |26. dubna 2013
jo,je to rybíz,z borůvek nemám fotku.... Odpovědět
Jan |26. dubna 2013
Vypadá to nádherně a dobré to musí být i s rybízem. Možná na té fotce jsou červené /nezralé / borůvky, - kdo ví ? :-))) Každopádně ukládám a vyzkouším, Zdeni, díky. :-) Odpovědět
Anna1960 |8. dubna 2013
já bych taky volila borůvky, nebo jahody, ale ani s tím rybízem to nemusí být špatné Odpovědět
zdenkai |8. dubna 2013
dá se použít ovoce co je po ruce..ale nejlepší je z borůvek Odpovědět
Anna1960 |8. dubna 2013
No asi špatně vidím, ale na fotce je rybíz tak proč borůvková Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!