Staňte se našimi fanoušky na:

Borůvkové víno

Autor receptu: *RRR (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné borůvky rozmačkáme,dáme do hrnce a necháme 7 dní v chladu.Pak je prolisujeme a šťávu procedíme.Čistou šťávu dáme do malého soudku-soudek musí být plný.Soudek uložíme do chladu a víno necháme kvasit bez hýbání.Ubude-li vína,doléváme jej svařenou studenou vodou.Za půl roku víno slijeme do lahví,uzavřeme rozpařenými korky a uložíme. Po roce můžeme víno podávát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!