Staňte se našimi fanoušky na:

Bosenské karbanátky

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rýži spaříme a propláchneme, zalijeme stejným množstvím vody a vaříme tak dlouho, dokud se do ní tekutina nevsákne. Maso nakrájíme na kousky a spolu s cibulí nasekáme nebo semeleme, aby se maso s cibulí spojilo. Osolíme, opepříme, smícháme. Mrkev uvaříme, nasekáme a přidáme k masu, pak přidáme také rýži a vše promícháme. Vytvoříme kuličky a zploštíme. Vejce ušleháme. V hluboké pánvi rozehřejeme tuk, karbanátky pomoučníme, namočíme ve vejcích a smažíme na horkém tuku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!