Staňte se našimi fanoušky na:

Bostonské pečené azole

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Pracovní postup:

Přebrané fazole namočíme přes noc do studené vody,slijeme,přidáme čersvou vodu a vaříme velice pomalu až do změknutí.Ze slaniny seřízneme kůži a slaninu rozkrájíme na kousky,rozškvaříme ji,přidáme vařené fazole,cukr,sirup,hořčici a osolíme.promícháme a nvrch dáme kůži ze slaniny.Zalijeme vodou a zvolna dusíme pod pokličkou v troubě asi 2 hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!