Staňte se našimi fanoušky na:

Bramboráčky s masem

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uděláme základní těsto na bramboráky - můžeme je buď to osmažit na pánvi, nebo upéct v troubě Připravíme si marinádu na maso. Smícháme věskré ingredience a poté přidáme maso nakrájené na kostky. Necháme v lednici cca 4 hodiny odležet. Osmažíme na pánvi a podáváme nejlépe s vychlazeným pivem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |14. ledna 2014
dobrý Odpovědět
Proxi |14. ledna 2014
Zní to moc dobře Odpovědět
Zdenicka3 |4. července 2013
dobrůtka :) Odpovědět
zdenka.r |24. června 2013
pěkné Odpovědět
petra.konfrstova |24. června 2013
vypadá to krásně!! Odpovědět
Vlasta78 |23. června 2013
dobrota Odpovědět
Menzy |19. června 2013
Tady by jedly i oči. :-) Odpovědět
petra.stefanova.7 |19. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Leia |19. června 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Lenny |19. června 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!