Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborák plněný kuřecím masem a sýrem

Autor receptu: Iness (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
66× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bramborák: 4 velké brambory, 1/2 hrnku mléka, 1 vejce, 4 vrchovaté lžíce hladké mouky, 1 vrchovatá lžička oregana, 2 stroužky česneku, sůl Kuřecí prsa (2 ks), 4 plátky eidamu Postup Kuřecí prsa překrojíme podélně na půl. Osolíme, opepříme a osmažíme na oleji do růžova. Během smažení oloupeme brambory, nastrouháme polovinu na jemno a polovinu nahrubo. Přidáme mléko, vejce, oregano, sůl, česnek, mouku a promícháme. Jakmile máme prsa usmažená, dáme pod poklop, aby vydrželi teplé. Usmažíme bramboráky. Na každou placku (na jednu půlku) dáme kuřecí prsa, na ně plátek eidamu a přeložíme na půl. Ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ohen |9. února 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Bábrle Inka |25. ledna 2013
dělala jsem už s vepřovým masem, ale s kuřecím to je určitě výborné Odpovědět
brenda |25. ledna 2013
jj vypadá výborně Odpovědět
DAMI |24. ledna 2013
hezký recept Odpovědět
jola |24. ledna 2013
to bych si dala Odpovědět
petr.helman.5|12. dubna 2015
Mňam Mňam Odpovědět
bobzbrd|3. února 2015
(prsa)...vydržela teplá Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!