Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborák s pivním sýrem

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory nastrouháme a necháme chvíli odležet. Potom slijeme přebytečnou tekutinu, zalijeme je mlékem, přidáme rozšlehané vejce, mouku, česnek, majoránku, osolíme a umícháme polotuhé těsto. Plátky moravského uzeného masa vložíme mezi dva plátky sýra, obalujeme v bramborovém těstě a v rozehřátém oleji opékáme po obou stranách dozlatova. Kůrka těsta musí být dostatečně silná, aby sýr nevytékal a nepřipaloval se. Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |18. řijna 2014
jdu udělat Odpovědět
mochomůrka |26. července 2014
super Odpovědět
Georgina |3. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
Lucinka |10. července 2013
Zbožňuji pivní sýr :) Odpovědět
Mona22 |10. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Hanka007 |30. dubna 2013
ukládám Odpovědět
pajunc |15. dubna 2013
to bude dobrota :-)) Odpovědět
Barakuda |5. února 2013
super Odpovědět
brenda |8. prosince 2012
také vyzkouším Odpovědět
Jana 9|19. ledna 2014
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!