Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborák z hájenky

Autor receptu: Lioness (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Syrové brambory oloupeme, přebytek tekutiny slijeme. Do nastrouhaných brambor přidáme sůl, pepř, majoránku, vejce, mouku, dle potřeby i mléko a vše promícháme. Pomocí menší naběračky vkládáme směs do rozpáleného tuku a roztíráme ji po celé ploše pánve. Osmažíme z obou stran a hotový bramborák dáme na papírový ubrousek. Podáváme jako samostatný teplý nebo studený pokrm, nebo jako přílohu k masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!