Staňte se našimi fanoušky na:

Bramboráky

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nastrouháme syrové brambory, přidáme sůl, pepř, kmín, majoránku, 2 celá vejce a hladkou mouku. Vše pořádně promícháme. Na pánvi rozpálíme tuk nebo sádlo a smažíme tenké placky z obou stran do zlatova. Jiný způsob: Jsou tam uplně stejné ingredience jen se tam přidá kysané zelí na drobno nakrájené. Jiný způsob: s přidáním nějakého salámku nebo slaninky. Jiný způsob: vše je stejné, když ale dáte na pánev placku a roztáhnete, položte na ni plátek kuřecí šunky, na šunku nastrouhaný sýr a přidat další kousek těsto - placku uzavřít a osmahnout z druhé strany. Jiný způsob: bramborákové kapsy plněné hermelínem a nivou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jindriska8 |14. září 2014
Dělám taky a jsou vynikající! Odpovědět
Rena.KI |14. července 2014
1*** Odpovědět
Alma |18. dubna 2014
uloženo Odpovědět
sussan |26. srpna 2013
Taky přidávám trochu strouhanky. :) Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
Bagorz |1. března 2013
do těsta dávám jen 1lžíci mouky a taky raději strouhanku na zahustění.Nejsou pak blátivé Odpovědět
dajul |12. února 2013
taky dělám Odpovědět
Lanka|27. řijna 2013
Zajímavé-hlavně ty náplně.určitě vyzkouším! Odpovědět
ivana.jedlickova.121|26. února 2013
do těsta přidávám strouhanku, jsou pak křupané a nenasáknou tolik tukem Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!