Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborizza

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory nastrouháme na hrubším struhadle a vymačkáme z nich přebytečnou vodu. Dáme smažit hrubší vrstvu brambor na pánev - posolíme. Převrátíme na druhou stranu - opět posolíme, poklademe salámem, rajčaty, paprikou, nakrájenou kyselou okurkou, cibulí na kolečka a zalijeme rozmíchaným vejcem, přikryjeme poklicí a necháme smažit. Až začne vonět a brambory budou zespodu upečené, zasypeme strouhaným sýrem a dochutíme provensálským kořením. Ještě na chvíli přikryjeme a necháme 1 minutu zapéct sýr. Podáváme s kečupem a tatarskou omáčkou nebo jen tak. Do jídla lze přidat i další suroviny podle toho co dům dá (např.salám atd.). Je to něco mezi bramborákem a pizzou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hana S |28. července 2014
++++ Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
1*** Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
pskrob |15. září 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
li33 |31. května 2013
ozkůšám )) Odpovědět
JitkaS. |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Hrabča |23. května 2013
určitě udělám Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
planeta |11. května 2013
zajímavý recept Odpovědět
Bobina |30. dubna 2013
taky dělám a mohu potvrdit, že to je mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!