Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborizza

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory nastrouháme na hrubším struhadle a vymačkáme z nich přebytečnou vodu. Dáme smažit hrubší vrstvu brambor na pánev - posolíme. Převrátíme na druhou stranu - opět posolíme, poklademe salámem, rajčaty, paprikou, nakrájenou kyselou okurkou, cibulí na kolečka a zalijeme rozmíchaným vejcem, přikryjeme poklicí a necháme smažit. Až začne vonět a brambory budou zespodu upečené, zasypeme strouhaným sýrem a dochutíme provensálským kořením. Ještě na chvíli přikryjeme a necháme 1 minutu zapéct sýr. Podáváme s kečupem a tatarskou omáčkou nebo jen tak. Do jídla lze přidat i další suroviny podle toho co dům dá (např.salám atd.). Je to něco mezi bramborákem a pizzou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Anna1960 |30. dubna 2013
ukládám Odpovědět
Hanka007 |30. dubna 2013
ukládám Odpovědět
Lucie10 |27. dubna 2013
ukládám vyzkouším Odpovědět
Lucie10 |27. dubna 2013
mňam Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
to je. dělám taky Odpovědět
pajunc |27. dubna 2013
zajímavý recept :-) Odpovědět
Kůťa|10. řijna 2013
taky vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!