Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborová buchta neboli Báč

Autor receptu: ladka.berenreiterova (70 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mléka a kvasnic si připravíme kvásek. Syrové i vařené brambory nastrouháme na jemném struhadle do jedné mísy. Ochutíme solí, pepřem, česnekem a majoránkou. Přimícháme kvásek a podle potřeby zahustíme hrubou moukou. A necháme vykynout. Pekáč si vymastíme a vysypeme hrubou moukou. Vykynuté těsto přelijeme do plechu a dáme péct při cca 200 °C dle výšky těsta. Po upečení potřeme olejem čí sádlem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |25. února 2014
Taky občas děláme, můžou se do ní přidat i kousky uzeného masa Odpovědět
Penelope |2. února 2014
zajímavé, vyzkouším Odpovědět
oliv |6. července 2013
zkusím Odpovědět
martinnatr |5. července 2013
uložím Odpovědět
Barakuda |5. července 2013
zajímavé Odpovědět
b* |23. června 2013
dobrý tip Odpovědět
Šuldeska |22. června 2013
Zajímavý recept, ale asi dobrý - OK. Odpovědět
petra.stefanova.7 |19. června 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
sussan |17. června 2013
To neznám, ukládám a někdy vyzkouším. :) Odpovědět
-1 |16. června 2013
nwznám,zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!