Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborová buchta neboli Báč

Autor receptu: ladka.berenreiterova (70 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mléka a kvasnic si připravíme kvásek. Syrové i vařené brambory nastrouháme na jemném struhadle do jedné mísy. Ochutíme solí, pepřem, česnekem a majoránkou. Přimícháme kvásek a podle potřeby zahustíme hrubou moukou. A necháme vykynout. Pekáč si vymastíme a vysypeme hrubou moukou. Vykynuté těsto přelijeme do plechu a dáme péct při cca 200 °C dle výšky těsta. Po upečení potřeme olejem čí sádlem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.gebauerova.9 |16. června 2013
Zajímavé Odpovědět
laetti |16. června 2013
ukládám Odpovědět
Anna1960 |16. června 2013
dobrota Odpovědět
Konato |16. června 2013
To jsem ještě neslyšel, určitě to bude dobré, Odpovědět
lucahal |15. června 2013
zkusím Odpovědět
eviti |15. června 2013
díky za tip - vyzkouším Odpovědět
PetulkaH |15. června 2013
vyzkouším Odpovědět
honzíček |15. června 2013
supr Odpovědět
Márč |15. června 2013
Zvláštní, ukládám...:-) Odpovědět
Penelope |15. června 2013
Bramborovou buchtu jsem nikdy nejedla...moc zajímavé! :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!