Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborová roláda se špenátem

Autor receptu: L-enny (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme,nakrájíme a uvaříme v osolené vodě. Brambory po uvařené slijeme, rozmačkáme, osolíme a necháme vychladnout. Do hmoty vmícháme lžíci oleje, vejce, pepř a po částech přidáme mouku. Pečící papír potřeme troškou oleje a vyklopíme na něj těsto, které rozválíme na placku. Tu poklademe špenátovými listy a plátky šunky. Poté pomocí pečícího papíru srolujeme a zatočenou roládu na koncích zahneme a důkladně přimáčkneme.Zabalíme celou do pečícího papíru. Roládu dáme do hlubšího pekáčku,který položíme do vodní lázně a v troubě vyhřáté na 160°C pečeme 50 minut. Nakonec roládu vybalíme z papíru,který rozprostřeme na plech a roládu v něm dopékáme dozlatova 10 minut na 180°C. Hotový pokrm nakrájíme na plátky a podáváme třeba k zeleninovému salátu a nebo k drůbežímu masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

simm |12. května 2013
Zajímavé. Možná vyzkouším. :-) Odpovědět
eviti |12. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Barficka |12. května 2013
super Odpovědět
nikita066 |12. května 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!