1.Brambory dobře omyjte a očistěte. Pak každou nakrájejte na zhruba osm dílků. Zdržovat se jejich loupáním nemusíte. Vsypte je na deset minut do vroucí osolené vody a uvařte do poloměkka. Sceďte, nechte okapat a důkladně osušte. Slunečnicový olej rozehřejte v pánvi, přidejte brambory a na mírném plameni opékejte, dokud nebudou zcela měkké a krásně zlatavé. Osolte je a opepřete a poté vyjměte z pánve. Naopak do ní vsypte kolečka cibule (případně můžete přidat kapku oleje) a opékejte ji doměkka a dokud lehce nezezlátne. Přidejte papriku a opékejte dalších pět minut. Do pánve vraťte brambory. 2.Vajíčka vyklepněte do větší misky, vidličkou našlehejte, osolte a opepřete. Pak jimi přelijte směs v pánvi, pánví mírně kružte, aby se vejce rozlila rovnoměrně. Až budou téměř pevná, posypte pokrm sýrem a dejte na pár minut pod rozpálený gril v troubě. Nechte sýr zezlátnout a probublávat.