Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborové knedlíky s masem a cibulkou

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory uvaříme, oloupeme a vychladlé nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme vejce, mouky, podle chuti osolíme a vše dobře promícháme, pokud se nám zdá těsto řídké přidáme trochu mouky. Uděláme 2 šišky a dáme do hrnce s vařící osolenou vodou. Vaříme 15 - 20 minut podle velikosti knedlíků. Uvařené šišky necháme chvíli vychladnout a nakrájíme na plátky. Na talíři posypeme nakrájeným uvařeným masem a polijeme cibulkou, kterou jsme osmažili na sádle dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

X0X |8. března 2014
dobrora Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!