Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborové preclíky

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Brambory nastrouháme (nejlépe najemno) a ze všech surovin kromě 1 vejce, máku a soli připravíme hladké těsto. 2) Z těsta tvoříme preclíky. 3) Druhé vejce, které jsme nepoužili do těsta, rozšleháme a potřeme jím preclíky. Poté posypemé mákem a hrubozrnnou solí. 4) Pečeme asi 30 min na 160 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
sonizna |6. června 2014
Bramborové preclíky nejsou tak tvrdé jako ty "německé". Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!