Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborové řízky s drůbežím masem

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nastrouháme najemno,dáme do mísy.Přidáme vykoštěné drůbeží maso namleté na masovém mlýnku,vejce,sůl,pepř,vegetu,podle potřeby strouhanku.Všechno důkladně promícháme.Z masového těsta tvarujeme řízky,které obalíme v hladké mouce,vejci rozšlehanýmí s mlékem a trochou solia strouhankou.Takto připravené řízky smažíme z obou stran na tuku do růžova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Evka|23. listopadu 2013
zajímavé, stojí za vyzkoušení Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!