Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborový guláš po sicilsku

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory uvařené se slupce oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka, stejně jako oloupané okurky. Z tuku nebo oleje si připravíme světlou jíšku, přidáme utřený nebo prolisovaný česnek a trochu studeného vývaru a na malém ohni dobře provaříme. Vložíme kolečka okurky a společně krátce podusíme. Do hladké provařené omáčky přidáme nakrájené brambory. Společně povaříme, dochutíme citronovou šťávou a podáváme. Vhodnou přílohou chléb nebo pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |4. prosince 2012
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!