Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborový gulášek se zeleninou

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme, omyjeme, pokrájíme na kostky. Cibuli pokrájíme na plátky. Zeleninu očistíme, omyjeme a pokrájíme, pór na kroužky, papriku a rajčata na kostky. Cibuli zesklovatíme na oleji. Česnek oloupeme, přilisujeme k cibuli, společně osmahneme. Vmícháme mletou papriku. Přidáme brambory, pórek, papriku a rajčata, krátce vše promícháme a přilijeme vývar. Okořeníme drceným kmínem a majoránkou a přikryté vaříme 15 - 20 minut. Petrželku omyjeme, osušíme a jemně posekáme. Guláš osolíme a zjemníme ho zakysanou smetanou. Podle chuti přikyselíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |16. července 2013
zajímavý Odpovědět
Teris19 |16. července 2013
zkusím Odpovědět
honzíček |28. května 2013
supr Odpovědět
anasy |13. května 2013
ingredience opraveny:) jj přikyselit, je to něco na způsob segedinu (ale bez zelí), zakysana smetana je sama o sobě kyselejší... Odpovědět
planeta |13. května 2013
dělávám podobně Odpovědět
roxana-zdena |11. května 2013
Ale...ingredinence se dávají jinam, ne? Odpovědět
A |11. května 2013
guláš a přikyselit ? Odpovědět
ohen |10. května 2013
manžel nemá rád bramborový guláš ale tímhle ho oblafnu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!